Extrajobb bostadsutveckling hos AFA Fastigheter

Nu söker Studentresurs för AFA Fastigheters räkning dig som går i årskurs 3-5 på Samhällsbyggnadsprogrammet och är intresserad av bostadsutveckling och förvaltning. AFA erbjuder ett extrajobb på sin projektavdelning under ca 3 månader med start i mars. Du kommer att jobba ca tre dagar i veckan på AFAs kontor i centrala Stockholm. Planerade arbetsuppgifter finns inom att beställa, uppdatera, strukturera och tolka de tekniska underlag och rapporter som finns sedan tidigare avseende den aktuella fastigheten samt att i övrigt delta i det praktiska förvaltningsarbetet med till exempel lägenhetsbesiktningar, mötesanteckningar etc.

AFA Fastigheter är ett kapitalförvaltande bolag som ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Fastighetsbeståndet uppgår till ett värde om ca 34,5 miljarder kr och innehåller kontor, hotell och bostäder i Stockholm, Göteborg och Malmö. Verksamheten drivs av ett 30-tal medarbetare från kontoret i Stockholm. Vill du få in en fot på ett professionellt och långsiktigt företag och delta i ett spännande bostadsutvecklingsprojekt är det här en sällsynt chans.

Den person vi söker ska vara intresserad av bostadsutveckling, tekniska förvaltningsfrågor samt ha personliga egenskaper som ordningsam, strukturerad, positiv och utåtriktad. Du får gärna ha generellt god datorvana. Marknadsmässig lön utgår. Tycker du att detta låter intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Ladda upp ett personligt brev och ditt CV på www.studentresurs.se/registrera-cv/ senast den 25 februari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Gardner Larsson som ansvarar för rekryteringen på tel 08-791 40 50 eller cecilia.gardner.larsson@studentresurs.se