Extrajobb inom fastighetsförvaltning hos Axfast

Nu söker Studentresurs för Axfast räkning dig som går i årskurs 3-5 på Samhällsbyggnadsprogrammet och är intresserad av fastighetsförvaltning och utveckling. Med start under våren 2018 kommer du att jobba ca en dag i veckan på Axfast kontor på Drottninggatan för att lära dig jobbet och organisationen. Under sommaren kommer du att kunna jobba en längre sammanhängande period och mer självständigt.

Axfast är en koncern inom Axel Johnson-gruppen som innehar ett fastighetsbestånd till ett värde om ca 11 miljarder. Bolaget ansvarar för att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter med inriktning mot kontor, hotell, handel och logistik inom Sverige. Verksamheten fokuserar på långsiktighet, hållbarhet och ekonomisk lönsamhet i utvalda tillväxtorter.  På kontoret i centrala Stockholm finns 12 kvalificerade medarbetare som bland annat jobbar med förvärv, förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet. Du kommer att tillsammans med förvaltarna delta i förvaltningsarbetet avseende till exempel uthyrning och kundmöten. Du kommer också att få egna projekt att ansvara för inom bland annat dokumenthanteringssystem och ritningar. Vill du få in en fot på ett litet, professionellt och långsiktigt företag och lära dig av mer erfarna kollegor är det här en sällsynt chans.

Den person vi söker ska vara intresserad av fastighetsförvaltning samt ha personliga egenskaper som självgående, utåtriktad, positiv och ordningsam. Du får gärna ha generellt god datorvana. Marknadsmässig lön utgår. Tycker du att detta låter intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Ladda upp ett personligt brev och ditt CV på www.studentresurs.se/registrera-cv/ senast den 19 februari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Gardner Larsson som ansvarar för rekryteringen på tel 08-791 40 50 eller cecilia.gardner.larsson@studentresurs.se