Unikt extrajobb inom fastigheter och hälsa

Brinner du både för att lära dig mer om fastigheter och har ett intresse av entreprenörskap och hälsa? Då är det här unika extrajobbet något för dig.

Studentresurs söker en driven, energisk och ordningsam student som vill jobba extra ca 1 dag/vecka under vårterminen med start i januari. Vår kund driver verksamhet inom fastighetsförvaltning och utveckling och har även ett start-up bolag inom hälsa, träning och coaching. Arbetet består av uppgifter både inom fastighetsförvaltning, företagsekonomi och eventuellt utveckling av mark och byggrätter om du har intresse för det. Men du kommer också att få jobba med start-up-bolaget kring frågor som marknadsföring, event, sociala medier, analyser etc.

Förutom intresse för fastigheter och hälsa söker vi dig som är nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker, har ett sinne för ordning och reda och är noggrann. Du behöver ha baskunskaper om fastigheter och ekonomi men du behöver inte kunna allt idag – har du rätt personliga egenskaper och en positiv och driven inställning kommer du få möjlighet att lära dig det du behöver för att göra ett bra jobb. Du som studerar på Samhällsbyggnadssektionen är välkommen att söka oavsett årskurs. Du behöver dock behärska felfri svenska i tal och skrift då jobbet innehåller uppgifter inom marknadsföring och kommunikation.

Tycker du att detta låter intressant är du varmt välkommen med din ansökan. Ladda upp ett personligt brev och ditt CV på www.studentresurs.se/registrera-cv/  senast den 26 november. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Gardner Larsson som ansvarar för rekryteringen på tel 08-791 40 50 eller cecilia.gardner.larsson@studentresurs.se